Följ Komatsu Forest

Komatsu Forest erbjuder ökad trygghet till ProAct 2.0-kunder

Pressmeddelande   •   Sep 30, 2016 10:31 CEST

ProAct 2.0 XP - ökad trygghet för ProAct 2.0-kunder

Komatsu Forest presenterar ProAct 2.0 XP – XtendedProtection – ett tilläggsavtal för kritiska komponenter vid haveri upp till 9000 motortimmar.

Som ett naturligt led i arbetet med proaktivt underhåll erbjuds nu ett tilläggsavtal som enbart riktar sig till ProAct 2.0-kunder. Avtalet innebär ett utökat skydd vid haveri för kritiska komponenter. Det omfattar motor, drivlina och kran inkl. roterande enheter (pumpar, motorer och vridmotor). Vid haveri ersätts material till 100% upp till 6000 timmar respektive 50% upp till 9000 timmar.

Avtalet kan tecknas vid köp av ny maskin och förutsättningarna är att original reservdelar och original smörjmedel används samt att Komatsu Forest utför underhåll, reparationer och utbyten på maskinen.

”Vi vill möta efterfrågan på en ökad trygghet genom ett enkelt, tydligt och värdefullt erbjudande” säger Ulf Nilsson, VP Customer Service Business.

Ytterligare information finns hos Komatsu Forest lokala servicelämnare.

ProAct 2.0 är Komatsu Forests förebyggande servicekoncept. Målet för ProAct 2.0 är att bidra till en hög produktivitet och teknisk utnyttjandegrad, tillsammans med låga driftkostnader.

Komatsu Forest tillverkar skogsmaskiner av märket Komatsu och är en av världens största skogsmaskintillverkare. Komatsu Forest har cirka 1 400 anställda och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.