Följ Komatsu Forest

Komatsu Forest levererar produktiva nyheter på Elmia Wood 2017

Pressmeddelande   •   Maj 24, 2017 15:37 CEST

Elmia Wood är världens största internationella mässa inom skogsnäringen. Komatsu Forest kommer att leverera en mängd spännande nyheter på mässan, både när det gäller maskiner, tjänster och smarta optioner. Den stora maskinnyheten är än så länge hemlig, men redan nu presenteras ett nytt aggregat – Komatsu C124. Ett produktivt allroundaggregat med fyra drivna matarhjul.

Komatsu Forest kommer att finnas på plats på Elmia Wood för att visa upp hela sitt utbud av produkter och tjänster och för att träffa kunder från hela världen.

Samtliga maskiner kommer att finnas på plats och en stor del av aggregaten. På maskinsidan kommer det en stor nyhet, som än så länge är hemlig. Det kommer även att presenteras nya optioner som bidrar till ökad produktivitet, lägre bränsleförbrukning och ännu bättre körkänsla.

På tjänstesidan visas den proaktiva servicetjänsten ProAct 2.0 och i samband med mässan kommer en viktig uppdatering i erbjudandet att presenteras. På Elmia presenteras också funktioner och nyheter i MaxiFleet, som alla bidrar till att underlätta planering, uppföljning och optimering av arbetet.

Redan nu introduceras en av de stora nyheterna, aggregatet Komatsu C124. Det är en uppdaterad version av C123 där den stora nyheten är det fjärde drivna matarhjulet. C124 är, liksom föregångaren, ett allroundaggregat som ger maximal produktivitet, kvalitet och tillförlitlighet. De uppskattade egenskaperna Constant Cut och möjligheten att välja flerträdshantering som tillval finns naturligtvis kvar. Dessutom finns möjlighet att välja till integrerad arbetsbelysning i aggregatet.

Elmia Wood är en stor händelse för Komatsu Forest och ett viktigt tillfälle att träffa kunder, berättar Annelie Persson, kommunikationschef på Komatsu Forest.

- Elmia Wood är världens största skogsmässa och en mycket viktig arena för oss att delta i. Vi satsar mycket på mässan och bjuder in våra kunder från Sverige och hela världen att komma och besöka oss, förklarar Annelie.

Komatsu Forest håller till i monter nr 860 på mässområdet. I den stora montern kommer det, förutom maskiner, att finnas interaktiva inslag och en aktivitet som utmanar besökarnas balans. I huvudtältet visas tjänsterna MaxiFleet, ProAct 2.0 och simulatorer, där kommer också ProSelect Store att finnas, där besökarna kan handla kläder och tillbehör. Dessutom kommer besökarna få värdefulla tips och lära sig ett helhetstänk runt ergonomi och att må bra under arbetsdagen. Sist men inte minst så kommer Komatsu Forest att bjuda besökarna på något helt nytt i upplevelseväg! 

Komatsu Forest tillverkar skogsmaskiner av märket Komatsu och är en av världens största skogsmaskintillverkare. Komatsu Forest har cirka 1 400 anställda och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.