Följ Komatsu Forest

Stor satsning på spetskompetens inom maskinservice

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2017 15:36 CET

Komatsu Forest satsar på att ytterligare öka servicegraden i mötet med kunden och anställer fyra regionstekniker. Det är en helt ny typ av tjänst som ska tillhandahålla spetskompetens när det gäller teknisk kunskap om maskinerna.

En central del i Komatsu Forests koncept är den väl utbyggda serviceorganisationen, som säkerställer att kunden alltid har tillgång till kompetent service.

I takt med teknikens utveckling så ställs det allt högre krav på den tekniska kunskapsnivån hos de som utför maskinservice. För att ytterligare förbättra servicegraden och kompetensen inom det svenska servicenätet tillsätter Komatsu Forest nu fyra regionstekniker. Det är en helt ny typ av tjänst som ska tillhandahålla spetskompetens när det gäller teknisk kunskap om maskinerna.

Regionsteknikernas främsta uppgift är att ge support till mekaniker och tekniker. Tillgången till denna specialistkunskap gör att kunden kan få ännu bättre och snabbare service.

– Det är här en stor satsning från vår sida, eftersom att det handlar om fyra helt nya tjänster. Nu kommer vi kunna ge ännu bättre support till våra kunder och även bättre stöd till vår egen personal, säger Ulf Nordström, Eftermarknadschef på Komatsu Forest.

Komatsu Forest tillverkar skogsmaskiner av märket Komatsu och är en av världens största skogsmaskintillverkare. Komatsu Forest har cirka 1 400 anställda och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.